Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Geld storten met Skrill bij TrendieBingo

logo van de bingosite trendiebingoBij TrendieBingo is het vooral heel spannend om te spelen met echt geld. Je kunt dan geweldige prijzen winnen in jouw bingospel en dit maakt het natuurlijk zeer interessant. Een van de manieren om geld te storten is via Skrill. Hoe werkt dit en is dit veilig?

Meld je hier aan om mee te spelen

Wat is TrendieBingo?

bingo spelen bij trendiebingoTrendieBingo is een website waar je bingo kunt spelen. Dit is beschikbaar in verschillende varianten. Zo kun je bijvoorbeeld 70 ballen bingo spelen, 90 ballen bingo spelen of aanwezig zijn tijdens een van de vele evenementen. De evenementen geven gegarandeerde prijzen, zoals meerdere jackpots. Maar ook als je niet in een evenement speelt, kun je jackpots winnen. Iedere kamer heeft sowieso een kamer jackpot en het is overal mogelijk om de hoofdjackpot te winnen.

Waarom geld storten bij TrendieBingo?

trendiebingo bonusEr zijn diverse redenen om geld te storten bij TrendieBingo. Je kunt bijvoorbeeld alleen maar een jackpot winnen of deelnemen aan evenementen als je in de afgelopen maanden geld hebt gestort op TrendieBingo. Ook kan het zijn dat je speelgeld al op is en je graag mee wilt spelen. En als laatste is spelen met geld natuurlijk extra spannend.

Geld storten met Skrill

Skrill is vergelijkbaar met PayPal. Je betaalt dus middels je e-mailadres. Dit maakt het betalen heel veilig, want websites zien je bankgegevens niet. Je kunt je aanmelden bij Skrill om dit als betaalmiddel te gebruiken. Bij TrendieBingo kun je ook betalen met Skrill. Dit kan vanaf 10 euro en je kunt verder zelf bepalen hoeveel je wilt storten. Als je geld hebt gestort met Skrill, dan staat het per direct op je account en kun je er dus meteen bingo mee spelen. Stort je voor de eerste keer? Dan krijg je ook meteen 200 procent extra speelgeld!

Bezoek de website