Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Geld storten met Paysafecard bij TrendieBingo

logo van de bingosite trendiebingoBij de online bingowebsite TrendieBingo is het mogelijk om geld te storten op verschillende manieren. Het kan bijvoorbeeld via de Paysafecard worden betaald. Hoe werkt dit en waar kun je rekening mee houden?

Meld je hier aan om mee te spelen

Geld storten bij TrendieBingo

bingo spelen bij trendiebingoBij TrendieBingo is het mogelijk om geld te storten op je account. Als je dit doet, dan kun je meespelen met de bingospellen en bingokaarten kopen. Ook kun je door geld te storten ook kans maken op de jackpot. Alleen mensen die in de afgelopen drie maanden minstens één keer geld hebben gestort op hun account, kunnen een jackpot winnen. Als je dit dus niet hebt gedaan, loop je sowieso het risico dat je naast het net vist. Geld storten kan op verschillende manieren.

Wat is Paysafecard?

trendiebingo bonusPaysafecard is een veilige manier van betalen. Je kunt een Paysafecard kopen bij supermarkten, tankstations en kantoorboekhandels. Je bepaalt zelf wat het bedrag is dat hierop komt te staan en daarna krijg je een bon met een code erop.

Geld storten met Paysafecard bij TrendieBingo

Bij TrendieBingo kun je vervolgens de code van je Paysafecard gemakkelijk invoeren. Je kunt aangeven wat voor een bedrag je wilt storten en daarna krijg je de mogelijkheid om te betalen met Paysafecard. Extra leuk is dat je een leuke bonus krijgt wanneer je voor de eerste keer geld stort. Deze bonus bestaat uit 200 procent. Dus als jij 10 euro stort, ontvang je nog eens 20 euro aan gratis speelgeld op je account.

Bezoek de website