Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Geld storten met Neteller bij TrendieBingo

logo van de bingosite trendiebingoWil jij voor geld spelen bij TrendieBingo? Dan kun je op verschillende manieren geld storten. Bijvoorbeeld via Neteller, een zeer veilige manier om geld te betalen. Hoe kun je bij TrendieBingo geld storten met Neteller? Hoe werkt dit en zijn er dingen waar je op moet letten?

Meld je hier aan om mee te spelen

Informatie over TrendieBingo

bingo spelen bij trendiebingoBij TrendieBingo kun je als bingospeler een account aanmaken. Nadat je dit hebt gedaan ontvang je direct 5 euro aan speelgeld dat je kunt gebruiken om bingo mee te spelen. Dat bingo spelen kan in meerdere speelkamers en je speelt altijd tegen andere mensen waar je tijdens het spel mee kunt chatten. Om te winnen moet je als eerste je bingokaart vullen. Dit kan je leuke geldprijzen opleveren, want er zijn meerdere jackpots te winnen. Deze kunnen duizenden euro’s hoog worden. Je kunt ervoor kiezen om geld te storten op je account of om met gratis speelgeld te spelen.

Voordelen van geld storten

trendiebingo bonusHet storten van geld heeft vooral als voordeel dat je kans kunt maken op de jackpot. Wanneer je met gratis bingotegoed speelt, dan is het niet mogelijk om een jackpot te winnen. Je moet daarvoor minstens 10 euro in de afgelopen drie maanden gestort hebben op je account. Dit kun je storten op allerlei manieren. Bijvoorbeeld je creditcard en de Paysafecard. Het is ook mogelijk om te kiezen om geld te storten met Neteller bij TrendieBingo.

Geld storten met Neteller bij TrendieBingo

Neteller kun je vergelijken met PayPal. Het is een online portemonnee, die je kunt gebruiken om betalingen mee te voldoen. Hierdoor komen websites je bankgegevens niet te weten. Dit maakt het dus een zeer veilige manier om te betalen. Het is mogelijk om vanaf 10 euro te storten via Neteller en het geld zal dan direct op je TrendieBingo account komen te staan.

Bezoek de website