Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

TrendieBingo voor geld

logo van de bingosite trendiebingoTrendieBingo is een bingowebsite. Hier kun je terecht om Bingo te spelen. En nog leuker: je kunt er ook nog eens geld mee winnen. Wie wil dat nou niet? Hoe kun je TrendieBingo voor geld spelen en welke zaken moet je in je achterhoofd houden wanneer je meespeelt?

Meld je hier aan om mee te spelen

Wat is TrendieBingo?

bingo spelen bij trendiebingoMisschien ben je nog niet bekend met TrendieBingo. Dit is een website waar je online bingo kunt spelen. Je moet hier een account voor aanmaken en dan kun je gewoon actief meespelen. Je hoeft niet bang te zijn dat je meteen ergens aan vast zit, want je hoeft geen geld te storten op je account. Bij aanmelden krijg je namelijk 5 euro speeltegoed en dit kun je gebruiken om mee te spelen. Hier kun je gewoon geld mee winnen, hoe leuk is dat? Als je geluk hebt win je leuke bedragen en het is bij TrendieBingo zelfs mogelijk om de jackpot te winnen. Tijdens het spelen kun je in de chatbox met andere spelers praten. Dit maakt de website ook meteen lekker interactief en gezellig.

Tegoed storten

Het storten van tegoed op je account heeft het grote voordeel dat je dan ook de jackpot kunt winnen. Alleen leden op TrendieBingo die in de afgelopen maanden geld hebben gestort op hun account, kunnen kans maken op de jackpot. Geld storten kan op verschillende manieren.

Wil je liever niet te veel risico lopen? Stort dan een lekker laag bedrag. Zo kun je wel de jackpot winnen, maar loop je niet het risico dat je veel geld verliest.

Eerste stortingsbonus

trendiebingo bonusWanneer je de eerste keer geld stort op je account, kun je profiteren van een leuke extra bonus. Je krijgt hier namelijk een bonus voor van 200 procent! Als jij dus 10 euro stort, krijg je nog eens 20 euro waar je ook gewoon mee kunt spelen. Dit kan lekker hoog oplopen.

Meld je aan voor deze mooie stortingsbonus

Hoe win je geld bij TrendieBingo?

Wanneer je meespeelt bij TrendieBingo, dan is het belangrijk om te blijven realiseren dat het wel een soort casinogame is. Je loopt altijd het risico dat je niets wint. Om te kunnen winnen, moet je de eerste zijn in de kamer die een lijn, een patroon of een volle kaart heeft. Je krijgt dan het vooraf aangegeven bedrag. Het kan voorkomen dat twee mensen tegelijk een lijn, patroon of volle kaart hebben. Zij zullen het bedrag dan delen. Hoe meer spelers er in een kamer zijn, hoe hoger het bedrag is dat je per lijn, patroon of volle kaart krijgt. Alleen moet je er ook rekening mee houden dat het winpercentage lager is. Wil je dus vooral veel winnen, dan kan een iets minder drukkere kamer een uitkomst zijn Om de jackpot te winnen, is het de bedoeling om een volle kaart te krijgen binnen een aantal getrokken ballen.

Doe mee met evenementen

Op TrendieBingo heb je regelmatig evenementen waar je aan deel kunt nemen. Er vallen dan doorgaans meer of hogere prijzen dan normaal. Je kunt bijvoorbeeld veel meer speelgeld winnen of de te winnen bedragen zijn hoger. Soms wordt er ook vooraf aangekondigd dat een jackpot in een kamer gegarandeerd zal vallen tijdens een evenement. Om de kans te verhogen dat je de jackpot wint, is het dan ook slim om bij dit soort evenementen aanwezig te zijn.

Bezoek de website