Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Tegoed krijgen met gratis bonuscode bij ShinyBingo

logo shinybingoKen jij ShinyBingo al? Een gezellige website waar je bingo kunt spelen. Om te kunnen spelen, heb je wel tegoed nodig. Wist je dat je dit kunt krijgen met gratis bonuscode? Hoe werkt dit? Hoe kun je precies tegoed krijgen met gratis Bonuscode bij ShinyBingo?

Meld je hier aan om mee te spelen

Wat is ShinyBingo?

Op ShinyBingo kun je bingo spelen. Je hebt hier een account voor nodig en als je dat eenmaal hebt aangemaakt, kun je bingokaarten kopen en meespelen. Ben jij degene die als eerste een lijn, een patroon of een volle kaart? Dan levert je dit geld op. Tijdens het spel, kun je chatten met andere spelers. Dit maakt het ook meteen een heel gezellig spel. Om te kunnen spelen heb je speelgeld nodig. Je kunt geld storten, maar ook gebruikmaken van de gratis bonuscode die je iedere week krijgt. Hoe werkt dit?

Tegoed krijgen met gratis bonuscode bij ShinyBingo

geld storten middels bonus code bij shinybingoWanneer je een account hebt bij ShinyBingo, ontvang je iedere week een bonuscode per e-mail. Deze bonuscode kun je op je account verzilveren voor een geldbedrag. Dit is meestal voldoende voor in ieder geval een aantal bingokaarten, maar het bedrag is iedere week anders. Als je één week de bonuscode niet verzilverd, kun je dit op een later moment ook niet meer doen. Het is dus belangrijk om de code iedere week te verzilveren. Het is overigens ook gewoon mogelijk om geld te winnen wanneer je met speelgeld speelt. Profiteer er dus vooral van, zodat je geld kunt besparen.

Bezoek de website