Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Geld storten met Skrill bij ShinyBingo

logo shinybingoHeb jij een account bij ShinyBingo en speel je hier graag bingo? Dan weet je waarschijnlijk ook wel dat je geld kunt storten. Een van de mogelijkheden hiervoor is om te betalen met Skrill. Hoe kun je geld storten met Skrill?

Meld je hier aan om mee te spelen

Wat kun je bij ShinyBingo?

ShinyBingo is een website die zeer geschikt is om bingo op te spelen. Je kunt hier als lid in verschillende speelkamers bingo spelen. Vooraf koop je één of meerdere bingokaarten en vervolgens hoop je dat de bingoballen met de cijfers die op jouw kaart staan worden getrokken. Weet jij je kaart als eerste te vullen, dan win je. Als je dit ook nog binnen een bepaald aantal bingoballen doet, dan win je de kamerjackpot of zelfs de hoofdjackpot. Deze is soms duizenden euro’s hoog en zal alleen maar stijgen naarmate er meer mensen meespelen.

Waarom geld storten?

Er zijn meerdere manieren om gratis mee te spelen bij ShinyBingo, dus waarom zou je geld spelen? Een van de redenen is dat je alleen de jackpot kunt winnen wanneer je geld hebt gestort in de laatste maanden. Ee andere reden is dat je speelgeld misschien al op is en je niet wilt wachten op de volgende bonuscode per mail. En spelen met echt geld is natuurlijk ook best spannend.

Geld storten met Skrill bij ShinyBingo

geld storten middels skrill bij shinybingoEén van de mogelijkheden om geld te storten bij ShinyBingo is middels Skrill. Dit is een zeer veilige manier van betalen. Je kunt op Skrill een account aanmaken en vervolgens betalen via je e-mailadres. Het werkt ongeveer hetzelfde als PayPal. Wanneer je geld wilt storten op je account bij ShinyBingo, dan kun je dit aangeven als optie. Vervolgens volg je alle stappen die gevraagd worden. Het geld staat meteen op je account en kan dus direct worden gebruikt in een leuk potje bingo.

Bezoek de website