Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Geld storten met Paysafecard bij ShinyBingo

logo shinybingoWil jij geld storten op je ShinyBingo account? Dan kan dit heel gemakkelijk met een Paysafecard. Hoe werkt dit precies en waar moet je zoal rekening mee houden wanneer je geld gaat storten met Paysafecard bij ShinyBingo?

Meld je hier aan om mee te spelen

Over ShinyBingo

ShinyBingo is een online bingowebsite. Je kunt je hier aanmelden en gezellig meespelen bij de verschillende bingospellen. Ondertussen kun je in de chatbox meechatten met andere spelers. Wanneer je geluk hebt, ben je de eerste met een lijn, patroon of volle kaart en hier win je geld mee. En je kunt zelfs de jackpot winnen, wanneer je de volle kaart binnen een aantal ballen weet te vullen. Om mee te kunnen spelen, is het wel handig om geld te storten op je account. Dit kan bijvoorbeeld met creditcard of een Paysafecard.

Hoe kun je geld storten met Paysafecard bij ShinyBingo?

geld storten middels paysafecard bij shinybingoWanneer je bingogeld wilt storten met Paysafecard bij ShinyBingo, zal je eerst een Paysafecard kunnen kopen. Deze is verkrijgbaar bij bijvoorbeeld supermarkten. Je kunt zelf een bedrag bepalen voor op de kaart en dit begint bij een minimumbedrag van 10 euro. Wanneer je de Paysafecard hebt gekocht, dan kun je het tegoed storten op je account. Volg de aanwijzingen op het scherm en vul daarna de code in die je hebt gekregen toen je de Paysafecard hebt gekocht. Dan heb je het geld gestort. Een groot voordeel van Paysafecard is dat het een hele veilige manier is van geld storten. Je hoeft immers geen bankrekening te geven en je bepaalt zelf hoeveel geld er op je Paysafecard staat.

Bezoek de website