Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Geld storten met Neteller bij ShinyBingo

Ben jij helemaal gek van Bingo spelen? Dan kan dat heel gemakkelijk bij ShinyBingo.  Hier kun je fantastische bingospellen spelen. En wat ook heel handig is, is dat je geld kunt storten met Neteller bij ShinyBingo. Hoe werkt dit precies? En waar moet je zoal op letten?

Wat is ShinyBingo?

Bij ShinyBingo heb je de mogelijkheid om Bingo te spelen. Je kunt dit online doen, tegen andere spelers. Er worden meerdere bingovarianten gespeeld. Denk aan bijvoorbeeld 75 ballen bingo of 90 ballen bingo. Er zijn dagelijks meerdere bingokamers geopend waar je aan mee kunt doen. In iedere bingokamer kun je ook meteen chatten met de andere spelers. Het mooie is dat er altijd een winnaar is tussen de spelers, dus er is geen computer die wint. Ook kun je kans maken op de jackpots. Deze kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Om mee te kunnen spelen, kun je geld storten. Dit kan bijvoorbeeld met Neteller.

Wat is Neteller?

Je kunt Neteller vergelijken met PayPal. Het is dus een soort online Wallet. Hierdoor hoef je bij ShinyBingo geen bankgegevens achter te laten en dit vinden veel mensen een fijn gevoel. Bij Neteller betaal je middels je e-mailadres. Neteller heeft je bankgegevens en je kunt geld storten op Neteller, maar ook laten storten. Neteller kan ook worden gebruikt bij ShinyBingo.

Geld storten met Neteller bij ShinyBingo

Het is heel gemakkelijk om geld te storten met Neteller bij ShinyBingo. Dit kan al vanaf 10 euro en het enige wat je moet doen is de instructies op het scherm volgen. Geef aan dat je geld wilt storten en kies Neteller als betalingsvorm, en daarna wijst alles voor zich. Is het je eerste storting? Dan ontvang je ook nog eens 200 procent speelgeld als welkomstbonus.