Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

ShinyBingo voor geld

logo shinybingoShinyBingo speel je waarschijnlijk vooral voor geld. Je vindt het bingospel leuk, maar je wilt ook graag geld verdienen. Hoe kun je geld winnen op ShinyBingo en hoe zit het met het betalen? Hoeveel geld kost het om te kunnen spelen?

Meld je hier aan om mee te spelen

Wat is ShinyBingo?

Op de website ShinyBingo kun je terecht voor een bingospel. Dit speel je online, tegen andere mensen. Wanneer jij als eerste bingo scoort, dan kun je hier geld mee winnen. Het is zelfs mogelijk om de jackpot te winnen en deze kan behoorlijk hoog oplopen. Ook leuk aan de website is dat je tijdens het spelletje bingo kunt chatten met andere deelnemers. En extra handig is dat je ShinyBingo kunt spelen op je mobiele telefoon, zodat je het altijd en overal kunt doen.

Hoe speel je mee?

Om op ShinyBingo voor geld te spelen, is het noodzakelijk om een account aan te maken. Het aanmaken van een account is volledig gratis en je hoeft niet meteen je bankrekeningnummer op te geven. Je zit dus nergens aan vast. En nog mooier: wanneer je een account aanmaakt, krijg je een welkomstbonus. Je ontvangt dan vijf euro speelgeld dat je meteen kunt gebruiken. Zie het als een manier om te kijken of je ShinyBingo leuk vindt. Ook als je al het speelgeld hebt verspeeld, ben je niet verplicht om geld te storten. Je zit dus nergens aan vast.

Maak nu een account aan en krijg €5 gratis!

Meer bonussen

Behalve de welkomstbonus zijn er nog meer bonussen. Iedere week krijg je namelijk gratis speelgeld waar je mee kunt spelen. De code ervan wordt per e-mail verzonden naar je. Zo kun je zonder geld gestort te hebben toch meespelen én geld winnen. Zorg ervoor dat je iedere week deze code verzilverd.

Geld storten

Wil je toch eens geld storten, dan kan dit heel gemakkelijk. Bijvoorbeeld via:

Je kunt op je scherm precies zien hoe je dit kunt doen. Het is alles behalve moeilijk om voor elkaar te krijgen. Je kunt al een klein bedrag overmaken, dus je hoeft geen hoge bedragen op je account te storten. Bij de eerste storting krijg je tevens een stortingsbonus van 200 procent. Hier kun je dus flink van profiteren.

Meld je hier aan voor de bingo met geld

Hoe speel je voor geld?

Wanneer je geld wilt winnen bij ShinyBingo, dan koop je een of meerdere bingokaarten in een kamer. Daarna speel je het spel. Ben je de eerste die een lijn, patroon of volle kaart heeft, dan win je hier geld mee. Hoeveel geld je precies wint, is geheel afhankelijk van het aantal spelers in de kamer. De jackpot kun je winnen als je bingo binnen een bepaald aantal ballen scoort. Deze jackpot is een progressieve jackpot en je kunt deze alleen winnen wanneer je in de afgelopen maanden tenminste één keer geld hebt gestort op je account.

Uitbetaling aanvragen

Wanneer je voldoende geld hebt gewonnen en dit graag wilt uitbetalen, dan kun je dit laten doen via een bankoverschrijving. Binnen een week heb je doorgaans je geld op je rekening staan.

Evenementen

Extra leuk op ShinyBingo zijn de vele evenementen. Regelmatig kun je meedoen met de speciale evenementen op de website. Tijdens deze evenementen kun je extra veel speelgeld of geld winnen. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om tijdens deze evenementen aanwezig te zijn. Soms wordt er ook vooraf aangekondigd of een jackpot in een kamer zal vallen. Zorg dat je hier altijd bij bent, want het is mogelijk dat jij de kaart hebt die een jackpot waard is. En zo kun je natuurlijk veel extra geld winnen, want het bedrag van de jackpot kan erg hoog oplopen.

Bezoek de website