Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Online bingo spelen bij Bingocams

online bingo spellen van bingocamsOok bij Bingocams heb je een ruime keuze aan verschillende soorten spelletjes. Dit komt omdat er steeds meer vraag naar is. Om bingo online spelen aantrekkelijk te houden, worden er steeds nieuwe varianten bedacht en toegevoegd aan het assortiment. Veel online bingo websites bieden steeds meer soorten bingo aan om zich zo van de rest te onderscheiden en nieuwe leden te werven. De meeste mensen die bingo online spelen vinden het ook leuk om in contact te komen met andere spelers. Zij maken dan gebruik van de online chatfunctie. Zo kunnen ze toch bingo online spelen en gezellig met medespelers in contact komen en lijkt het net alsof ze in het buurthuis met de vriendenkring een potje bingo zitten te spelen.

Een van de redenen dat online bingo zo populair is, is vanwege het feit dat je het vanaf iedere gewenste locatie op ieder gewenst moment van de dag kan spelen. Bingo online spelen heeft ook als grote voordeel dat je niet meer op een bepaalde dag van de week naar het buurthuis om gezellig samen een potje bingo te spelen voor prachtige prijzen. Online bingo spellen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kan je op Bingocams ook gratis bingo online spelen, maar er zijn ook varianten waarmee je betaald bingo online kan spelen.

live bingo spelen

Verschillende bingospellen bij Bingocams

75 ball bingo spelen bij bingocamsWanneer mensen bingo online spelen, hebben ze de keuze uit de welbekende 75-ball variant en de 90-ball variant. De 75-ball variant is van oorsprong een Amerikaanse versie, en wordt gespeeld met een vierkante kaart. Op deze kaart is het de bedoeling, dat je als eerste een bepaald patroon vormt, of voor een volle kaart bingo speelt. Wanneer je als eerste bingo hebt gevormd, val je in de prijzen. Bij online bingo is het meestal een geldbedrag wat uitgekeerd wordt in de vorm van speeltegoed. Naast de bekende bingospellen zijn er ook veel fruitautomaten bij Bingocams te vinden.

90-ball bingo online spelen
90 ballen bingo online spelenNaast de 75-ball variant kan je ook bingo online spelen in een 90-ball variant. Deze versie is in Engeland ontstaan en komt op steeds meer bingosites in het rijtje te staan. Deze online bingo variant speel je met een rechthoekige kaart. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er ook meerdere ballen in het spel aanwezig, zoals de naam al doet vermoeden zijn dat er negentig. Op de rechthoekige kaart zijn een aantal vakjes leeg gelaten om ervoor te zorgen dat je sneller bingo kan vormen. Als je deze variant van bingo online gaat spelen, moet je rekening houden dat je niet alleen met een volle kaart bingo hebt.

Veel kans op prachtige prijzen bij Bingocams

Wanneer je een rijtje vol hebt, heb je ook een bingocombinatie en dus automatisch ook een prijs. Ook twee rijtjes zijn een combinatie die voor bingo zorgt en de prijs die hiervoor staat is iets hoger. De volle kaart brengt het meeste prijzengeld op, en er is meer tijd voor nodig. Daarom worden er meestal drie rondes gehouden. Veel mensen die deze variant van bingo online spelen, vinden dit een spannende versie omdat je een grotere kans hebt om in de prijzen te vallen. De eerste ronden speel je voor een volle rij, de tweede ronde voor twee volle rijtjes, en tot slot de derde ronde. Dan moet je zo snel mogelijk de gehele kaart zien vol te krijgen. Bij de eerste twee rondes zijn de prijzen een bepaald percentage van het totale prijzengeld. Kortom met al deze verschillende vormen van bingo valt er genoeg te winnen!