Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Geld storten met Paysafecard bij Jogobingo

De Paysafecard is een veilige manier om te betalen. Bij de online bingosite Jogobingo is het mogelijk om te betalen met Paysafecard. Hoe werkt dit precies en hoe zorg je dat je geld kunt storten met Paysafecard bij Jogobingo?

Informatie over Jogobingo

Jogobingo is een site waar mensen een account kunnen aanmaken. Je kunt daar een potje bingo spelen en dit doe je tegen andere spelers. Omdat je niet tegen een computer speelt, is het extra spannend. Je weet dat je namelijk een eerlijke kans hebt om te winnen en mooie geldprijzen te ontvangen. Om mee te spelen kun je geld storten op je account. Dit kan op verschillende manieren, zoals Paysafecard.

Hoe kom je aan een Paysafecard?

Een Paysafecard kun je op diverse plekken kopen. Denk aan tankstations, tijdschriftenwinkels en supermarkten. Je kunt zelf bepalen hoeveel geld er op een Paysafecard staat. Je krijgt dan een bonnetje met een code erop en deze code heb je nodig als je een online betaling wil doen. Je hoeft dus geen bankgegevens te delen met een website en hierdoor kun je veilig betalen.

Geld storten met Paysafecard bij Jogobingo

Bij Jogobingo heb je de mogelijkheid om geld te storten met een Paysafecard. Je kunt dit doen door de instructies op het scherm te volgen. Je vult dan op een gegeven moment in hoeveel geld je wilt storten op je account. Dit kan met de volgende bedragen: 5 euro, 10 euro, 25 euro, 50 euro of 100 euro. Het geld staat dan direct op je account.