Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Jogobingo

Jogobingo is een aanbieder van online bingo die zich volledig op de bingomarkt richt. De concurrentie op de online bingo markt is groot en het loont zich vaak om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken alvorens er een te kiezen die u gebruiken wilt.

Stortingsmogelijkheden

Bij Jogobingo zijn een select aantal stortingsmogelijkheden beschikbaar. Wel is het mogelijk om naast grote bedragen ook kleinere bedragen te storten. Je hoeft dus niet gelijk een flink bedrag te storten om mee te kunnen spelen in het gezellige bingospel van Jogobingo. Ook betaalt de site pas uit bij een totale winst van 50€ of meer, bij kleinere winsten zal de gebruiker genoodzaakt zijn door te spelen tot er 50€ verzameld is.

Fun mode

Gebruikers kunnen zo vaak en zo veel als ze willen bingo spelen tegen elkaar in de ‘Fun mode’. Deze dienst is geheel gratis en er is geen limiet op het aantal keren dat de gebruiker mee mag doen. De ‘Fun mode’ is bedoeld als oefening om de gebruiker kennis te laten maken met Jogobingo en over te halen een storting te doen in het betaalgedeelte.

Gebrek aan Bonussen

Jogobingo biedt geen aanmeldingsbonus of stortingsbonus aan, hierbij blijft de website in gebreke aangezien concurrenten dit wel doen. Het loont vaak om verschillende aanbieders te vergelijken om zo de hoogste bonus te realiseren.

Chatten

Jogobingo biedt de mogelijkheid aan om te chatten met tegenstanders tijdens het spelen. In de praktijk wordt de chatbox voornamelijk gebruikt om aan te geven welke nummers ontbreken, dit verhoogt het element van spanning. De mogelijkheid om met andere gebruikers te communiceren tijdens een gezamenlijk spel is van toegevoegde waarde voor de site.

Inzet en Jackpot

Gebruikers kunnen bingokaarten van € 0.10,-, € 0.25,-, of € 0.50,- aankopen. Het maximale aantal bingokaarten die een speler aan mag kopen is tien, de maximale inzet bedraagt dus elke ronde € 5.00,-. Als er een bepaald aantal spelers meedoet aan een enkele ronde verhoogt Jogobingo de jackpot met de zogenaamde ‘Superjackpot’. Deze verhoogt de pot voor de volle kaart met € 17.50,- en die van een enkele rij met € 7.50,-.

Winstverdeling

Er zijn twee potten die gebruikers kunnen winnen, ten eerste is er de zogenaamde ‘patternpot’. Deze wint de speler als deze als eerste een enkele rij of een door Jogobingo afgebeeld patroon vervolmaakt. Deze pot bevat 30% van de algehele inzet, de andere 70% van de inzet is voor de speler die als eerste een volledige kaart voltooit. Hier komt bij een voldoende aantal spelers de ‘Superjackpot’ bovenop.

Lay-out

De lay-out van de website is overzichtelijk en ordentelijk. De bingokaarten en de ballen worden op een duidelijke manier weergegeven. Het enigste manco is dat het knopje ‘Cashier’ moeilijk te vinden is, deze zou prominenter weergegeven moeten worden om het gemak van de gebruiker te vergroten.

Conclusie

Jogobingo.com is een interessante optie voor bingospelers die geïnteresseerd zijn in het online spelen van bingo. Vooral voor mensen die waarde hechten aan het communicatieve aspect van online bingo is deze site geschikt vanwege de nadruk op het karakter. Het ontbreken van meer mogelijkheden tot betalen naast het betalen per telefoon is een grote zwakte, de concurrentie biedt deze mogelijkheden wel aan. Ook het ontbreken van bonussen kan de site worden aangerekend.