Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Gratis bingo geld

Gratis geld krijgen om eens gezellig een potje bingo te spelen? Het kan makkelijk en eenvoudig, want bij aanmelding krijg je gelijk al een gratis bingo bonus. Je krijgt bij Bingocams namelijk vijf euro gratis speeltegoed bij je aanmelding. Daarnaast ontvang je wekelijks gratis bonus codes, waardoor je bingo kan spelen zonder een storting te hoeven doen. Hiermee heb je dus gelijk al je eerste voordeel te pakken. Zo kan je dus gelijk al met een mooi voordeel beginnen en hoef je geen zorgen te maken over je speeltegoed als je het spel even wil uitproberen zodat je ook weet hoe het spelen er bij Bingocams aan toe gaat.

wanneer je een account aanmaakt bij bingocams krijg je 5 euro gratis speeltegoed

Klik hier voor de 5 euro gratis bingo bonus!

Bingocams Bonus Code

Wanneer je een account bij Bingocams hebt aangemaakt dan krijg je wekelijks een bonus code. Deze ontvang je per email in de vorm van een nieuwsbrief. Je krijgt elke week een bonus code om gratis je tegoeden mee op te waarderen. Voor dit bonus tegoed is dus geen storting nodig! Tevens krijg je op je verjaardag een presentje toegestuurd. Je ontvangt dan namelijk ook een gratis bonus van Bingocams als verjaardagscadeau!

gratis bonus codes ontvang je via de nieuwsbrief van bingocams

Bonus code voor stortingen
Via de nieuwsbrief krijg je ook geregeld een aanbieding om met een bonus je bingotegoeden op te waarderen. Wanneer je dan een storting verricht dan krijg je tevens een percentage van deze storting als extra aan je bonusmeter toegevoegd. Wanneer je voor de eerste keer een storting verricht dan zal deze bonus een grootte kennen van 200%. De bonus codes die je via de mail zal ontvangen kennen normaliter een omvang van 50 tot en met 75 a 100%.

live bingo spelen

Jackpot bingo

Met het gratis geld kom je helaas nog niet in aanmerking voor de grote bingo jackpots die Bingocams organiseert voor haar leden. Zo kan je dus in één klap een mooie prijs winnen en ben je letterlijk en figuurlijk binnen wanneer die grote jackpot die daar al lang stond te wachten op 1 van jou bingo kaarten valt! Het is dus ook naast de gezelligheid ook nog eens enorm gaaf en tof wanneer je weet dat je ook nog eens hele gave en grote bingo prijzen kunt winnen. Wacht dus niet langer, meld je aan en krijg gelijk gratis geld. Bevalt het spel je? Dan kan je heel makkelijk kiezen om bingo voor geld te gaan spelen en kan je ook gaan spelen voor die grote jackpots die je mooi kan winnen bij Bingocams.

Meld je aan bij Bingocams en krijg 5 euro gratis bingo geld

Storting bonus

De storting bonus die je krijgt wanneer je voor het eerst een storting doet bij Bingocams kent een beloning van 200%. Dit percentage krijg je dus als gratis geld extra op je rekening gezet. Het bingo spelen kan zo met een storting van 40 euro al beginnen met 120 euro bingo geld op het saldo van je account. Deze mooie bonus, de hoogste die je op dit moment kan krijgen op gebied van bingo aanbieders, is wel heel erg uitdagend. Vooral omdat de meeste spelers van het online bingospel graag een bonus mee willen pakken, want gratis geld laat je natuurlijk niet liggen wanneer het op straat ligt. Daarom is Bingocams ook zeker een aanrader wanneer je er voor kiest om bingo voor geld te gaan spelen. Meld je nu ook aan en speel ook eens gezellig een potje bingo mee op deze oergezellige bingo website en begin met gratis geld op je rekening.

storting bonus bij je eerste storting bij bingocams