Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Geld storten met Paysafecard bij Bingolot

Bij Bingolot kun je op verschillende manieren geld storten op je account. Dit kan bijvoorbeeld met Paysafecard. Hiermee betalen is heel gemakkelijk. Hoe werkt dit precies?

Informatie over Bingolot

Bingolot is een site waar mensen bingo kunnen spelen. Er zijn altijd meerdere bingokamers actief en hier kunnen mooie geldprijzen mee gewonnen worden. Het leuke is dat je nooit tegen een computer speelt, maar altijd tegen andere mensen en je kunt er ook mee chatten in de chatbox. Er zijn verschillende kamers waar je in kunt spelen en je kunt dus zelf bepalen hoeveel geld je betaalt per bingokaart, omdat dit per kamer verschillend is.

Geld storten met Paysafecard

Een Paysafecard kun je kopen bij verschillende winkels. Denk aan supermarkten en tankstations. Op een Paysafecard staat altijd een bepaald bedrag en een code. Deze code kun je invullen wanneer je geld wilt storten op je account. Het voordeel hiervan is dat de website nooit je bankgegevens te weten komt en hierdoor is het een veilige manier van betalen. Bij Bingolot kun je geld storten op je account met de Paysafecard van de volgende bedragen:

  • 5 euro
  • 10 euro
  • 25 euro
  • 50 euro
  • 100 euro

Je bepaalt zelf hoeveel geld je dus stort en er zijn genoeg mogelijkheden om ook mee te kunnen spelen.