Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Bingolot voor geld

Bij Bingolot kun je bingo spelen. Hier kan geld mee gewonnen worden. Op deze manier kun je jezelf vermaken en win je ook nog eens een leuk bedrag. Hoe kun je Bingolot voor geld spelen? Wat zijn zaken waar je zoal op moet letten?

Informatie over Bingolot

Bingolot is een website waar je online terecht kunt voor een gezellig potje bingo. Er zijn mogelijkheden om gratis bingo te spelen, want er zijn meerdere gratis bingokamers waar je mee kunt spelen. Hier zijn ook geldprijzen mee te winnen! Ook zijn er nog een berg andere bingokamers, waar je nog meer geld kunt winnen dan bij de gratis bingokamers. In iedere kamer is ook een jackpot te winnen. Daarnaast kun je altijd in de chatbox actief meechatten met anderen. Om mee te kunnen spelen bij Bingolot heb je wel een account nodig. Deze kun je gratis aanmaken. Geld storten hoef je dan nog niet te doen.

Bingo spelen

Bij Bingolot kun je dus bingo spelen. Dit werkt heel gemakkelijk en het is niet ingewikkeld om het spel te spelen. Eigenlijk wijst alles zich voor zich. Net zoals bij bingo dat je niet online speelt, koop je van tevoren wat bingokaarten en daarna worden de bingocijfers getrokken. Ben jij de eerste met een volle kaart? Dan win je! Je speelt trouwens tegen andere mensen en dus niet gewoon een computer. Dit maakt het spel nog spannender en leuker, want de winnaars zijn immers altijd echte winnaars. Je kunt met deze andere mensen chatten in de bijbehorende chatbox.

Bingokaarten kopen

Wanneer je een account hebt bij Bingolot, kun je sowieso al meespelen in de gratis bingokamers. Maar als je ook in de betaalde kamers wilt spelen, moet je daadwerkelijk van geld bingokaarten kopen. Om bingokaarten te kopen, moet je geld storten op je account. Je kunt geld storten van bedragen zoals 5 euro, 10 euro, 25 euro, 50 euro en 100 euro. Je kunt daarna elke betaalde bingokamer van Bingolot in en lekker meespelen. Er zijn verschillende manieren om geld te storten op je account.

Hoeveel geld kun je winnen?

Hoeveel geld kun je nou eigenlijk winnen met Bingolot? Dat is geheel afhankelijk van de bingokamer waar je in speelt. Hoe duurder de bingokaart is die je moet kopen, hoe hoger doorgaans de prijs is die je kunt winnen. Als je kansen om te winnen wilt verhogen, dan kun je de kamers kiezen waar niet té veel mensen aanwezig zijn. Wanneer je in een volle kamer bent, dan is de kans dat je daadwerkelijk wint net iets minder hoog. Maar dit kan wel weer gezelliger zijn. De bedragen die je kunt winnen staan altijd aangegeven in de bingokamer.

Je winsten uitbetalen

Je kunt je winsten laten uitbetalen als je 50 euro of meer hebt gewonnen. Dit moet bovenop het bedrag zijn dat je hebt gestort op je rekening. Als je dus bijvoorbeeld 10 euro hebt gestort, moet je minimaal 60 op je account hebben staan om dit uit te kunnen laten betalen. Eventueel kun je je gewonnen geld ook weer opnieuw inzetten om meer bingo mee te spelen. De keuze is in deze helemaal aan jou.