Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Bingolot

bingospel bingolotDe liefhebbers van bingo kunnen via bingolot dit unieke spelletje online spelen. Bingolot biedt via deze website niet alleen de mogelijkheid om bingo te spelen. Je kunt ook online chatten en kennismaken met andere spelers. Je speelt bingo in zogenaamde kamers, met verschillende spelers tegelijkertijd. Maar wat zijn ook alweer precies de spelregels van bingo? En gaat dat online dan hetzelfde als in het buurthuis?

De spelregels

Bij bingolot speel je de echte bingo. Spelers kopen kaarten met daarop een tabel van 5 x 5. In elk hokje van de tabel staat een cijfer en erboven staat het woord BINGO. Vervolgens worden er nummers getrokken, bijvoorbeeld B-5 of I-20, net zolang totdat een speler een BINGO-patroon heeft: vijf op een rij, horizontaal, verticaal of diagonaal. Deze speler wint de prijs. Als meerdere spelers tegelijkertijd BINGO hebben, wordt de prijs verdeeld.

Te winnen prijzen tijdens een ronde

te winnen prijzen tijdens de bingoTijdens een ronde kun je bij bingolot prijzen winnen voor een rij of een bingo patroon, of voor een volle bingokaart. De hoogte van de prijs hangt af van de pot. Een bingopatroon of een volle bingokaart krijgen elk een bepaald deel van de pot. Soms is er ook een spel met een bonusprijs. Dan komt er bovenop de pot nog een extra bonus. Het aantal kaarten dat tijdens zo´n ronde verkocht wordt is gelimiteerd.

De kaarten

bingokaarten kopen bij bingolotBij bingolot kunnen de spelers kaarten kopen om bingo te spelen. In de kamers waar je bingo kunt spelen zijn kaarten van verschillende prijzen te koop, bijvoorbeeld van vijf, tien of vijftig cent. De kaarten zijn te koop tijdens de verkoopfase, daarna wordt het spel gespeeld. Een speler kan meerdere kaarten tegelijk kopen. Een spelletje duurt ongeveer zes minuten, inclusief de verkoopfase.

 • Prijzen per bingokaart:
  • Gratis
  • € 0,05
  • € 0,10
  • € 0,25
  • € 0,50
 • Maximum aantal bingokaarten per bingoronde:
  • 2
  • 5
  • 10

Stortingsmogelijkheden

Om kaarten te kunnen kopen en daarmee te kunnen spelen moet je eerst wat geld hebben gestort. Er zijn verschillende manieren om geld te storten, hiervoor moet je de instructies volgen op de website. Met het geld dat je gestort hebt kun je vervolgens kaarten kopen en bingo spelen. Als je het liever eerst wil uitproberen, kun je ook meespelen met gratis kaarten.

Gratis spelen bij bingolot
Het is ook mogelijk om gratis te spelen bij bingolot. In bepaalde kamers kun je tot twee kaarten gratis krijgen en zo toch bingo spelen en chatten met je medespelers. Ook in deze kamers kun je echte geld prijzen winnen. Het geld wat je wint kun je gebruiken om ook in andere kamers kaarten te kopen en verder te spelen Als je meer dan vijftig euro hebt gewonnen kun je het geld ook opnemen.

Chatten in de bingokamer

chatvenster bij bingolotBij bingolot kun je niet alleen bingo spelen maar ook online chatten met je medespelers. Hiervoor heb je ook alle tijd, want je hoeft niet zelf je nummers af te strepen op je bingokaart, dat doet de computer voor je. Het verschilt per spel en per kamer hoeveel andere spelers er zijn. Wij denken dat het een leuke manier is om via internet in contact te komen met andere mensen die houden van een spelletje bingo.

Registratie

registreren van een account bij bingolotVoordat je kunt spelen bij bingolot moet je je eerst registreren en een account aanmaken. Als je een account hebt kun je als je wil een spelletjessessie onderbreken en later opnieuw inloggen en verder spelen. Je kunt in je account bijvoorbeeld ook je recente transacties bekijken. Je gegevens worden veilig opgeslagen bij bingolot – je hoeft dus ook niet steeds opnieuw je rekeningnummer in te voeren bij een uitbetaling.