Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Tegoed krijgen met gratis bonuscode bij Bingocams

Wist je dat je tegoed kunt krijgen met gratis bonuscode bij Bingocams? Met dit tegoed kun je gratis meespelen. Hoe werkt dit nou eigenlijk precies?

Bonuscode bij Bingocams

Bingocams hoeft je niet enorm veel geld te kosten. Je kunt inderdaad geld storten op je account en hiermee spelen, maar je kunt ook gebruikmaken van de gratis bonuscode die je iedere week kunt verzilveren. Hier krijg je speeltegoed mee en het is mogelijk er zelfs geld mee te winnen.

Wekelijkse code per mail

Iedere week krijg je per e-mail een bonuscode gestuurd. Deze kun je op je account verzilveren. Het is een code waarmee je wat speelgeld krijgt. Hoeveel je hiermee krijgt is iedere week anders. Je kunt er wel altijd tenminste een aantal bingokaarten mee kopen en dus zonder dat het je geld kost meespelen. Iedere week kun je opnieuw een code verzilveren.

Verzilveren

Het verzilveren van je bonuscode kan heel gemakkelijk in je account. Je volgt gewoonweg de instructies die in je e-mail staan. Zorg er dus goed voor dat je je e-mail goed in de gaten houdt. Kijk bij je ongewenste mail wanneer je niets hebt ontvangen, zodat je geen enkele code mist.

Kun je geld winnen?

Je kunt met het speelgeld van de bonuscodes gewoon geld winnen. Alleen als je kans wint maken op de jackpot, is het van belang dat je in de afgelopen maanden tenminste één keer geld hebt gestort op je account. Anders vis je betreft de jackpot naast het net en dat is natuurlijk zonde.