Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Geld storten met Skrill bij Bingocams

Wist je dat het mogelijk is om geld te stoten met Skrill bij Bingocams? Dit kan worden gezien als een veilige manier van betalen. Maar hoe werkt dit en waar moet je rekening mee houden? Wat is Skrill precies?

Wat is Bingocams?

Bingocams is waarschijnlijk een van de meest originele online bingoplatformen. Dit komt omdat je er niet zomaar bingo speelt. Het bingo spelen doe je in combinatie met je webcam. Je kunt dus je webcam aanzetten en als je dit doet, dan kan jouw live winmoment je extra geld opleveren. Maar het meeste geld win je natuurlijk door jouw bingokaart als eerste in een speelkamer te vullen. Lukt je dit? Dan win je. En extra leuk is dat je altijd tegen andere spelers speelt en nooit tegen een computer. Hierdoor weet je dat je ook een eerlijke kans hebt om te winnen. En de jackpot kan duizenden euro’s hoog zijn.

Geld storten

Geld storten bij Bingocams kan worden gedaan om bingo te spelen. Je krijgt ook wel regelmatig gratis speelgeld, maar wanneer je met echt geld speelt, maak je ook kans op de jackpot. Ook mag je meedoen met verschillende evenementen waar extra geldprijzen te winnen zijn. Voor je eerste storting ontvang je een bonus van 200 procent. Geld storten kan met bijvoorbeeld je creditcard. Je kunt ook geld storten met Skrill.

Geld storten met Skrill bij Bingocams

Je kunt dus geld storten met Skrill. Dit is een veilige betalingsvorm, vergelijkbaar met PayPal. Dit betekent dat je betaalt met je e-mailadres en je bankgegevens niet overal online staan. Betalen met Skrill kan bij Bingocams vanaf 10 euro. Het geld staat meteen op je account, dus je kunt het direct gebruiken in je bingospel.