Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Geld storten met Paysafecard bij Bingocams

Wil jij graag geld storten op je Bingocams account? Dit kan heel gemakkelijk met een Paysafecard. Hoe werkt deze manier van geld storten? Waar moet je rekening mee houden?

Geld storten op Bingocams

Als je graag geld wilt storten op je account van Bingocams, dan kan dit op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een creditcard. Een andere mogelijkheid is de Paysafecard. Een zeer veilige manier om te betalen. Als je ervoor kiest om geld te storten, kun je kans maken op de jackpot en daarnaast kun je natuurlijk lekker veel bingospellen op de website spelen.

Hoe kom je aan de Paysafecard?

De Paysafecard is te koop bij verschillende winkels. Hierbij kun je denken aan supermarkten, kantoorwinkels en tankstations. In iedere stad of dorp vind je genoeg plekken waar deze kaart te verkrijgen is. Je kunt zelf bepalen hoe hoog het bedrag is op je Paysafecard. Bijvoorbeeld 10, 20 of zelfs 50 euro. Je krijgt dan een bonnetje met een code erop en deze code kun je gebruiken om betalingen door te voeren, bijvoorbeeld op Bingocams.

Geld storten met Paysafecard bij Bingocams

Bij Bingocams kun je ook geld storten met de Paysafecard. Wanneer je deze kaart ergens hebt gekocht, krijg je op de website van Bingocams een plek waar je de code in kunt voeren. Zorg ervoor dat je de hele code foutloos overneemt. Als je dit hebt gedaan, heb je direct toegang tot het geld op je account en kun je beginnen met bingospelen.