Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Geld storten met Neteller bij Bingocams

Als trouwe fan van bingospellen, weet je natuurlijk wel dat het belangrijk is om geld te storten op je Bingocams account. Dit kun je gebruiken om mooie geldprijzen mee te winnen. Hoe werkt dit precies en waar moet je op letten?

Wat is Bingocams?

Ben jij nog niet bekend met Bingocams? Bingocams is een bingowebsite waar je een potje bingo kunt spelen. Dit kan met je webcam aan en wanneer je hiervoor kiest, dan is het mogelijk dat je extra geldprijzen wint met jouw live winmomenten. De geldprijzen die je bij Bingocams kunt winnen zijn sowieso vrij hoog, want de jackpots lopen iedere keer dat mensen meespelen steeds hoger op. Om mee te kunnen doen bij Bingocams en kans te maken op de hoge geldprijzen, is het noodzakelijk om geld te storten op je account. Dit kun je bijvoorbeeld doen middels Neteller.

Wat is Neteller?

Neteller wordt gezien als een zeer betrouwbare en veilige manier van betalen. Je kunt het vergelijken met PayPal. Je hoeft bij Neteller geen gebruik te maken van bankgegevens die je op een site deelt. In plaats daarvan kun je betalen door middel van je e-mailadres.

Geld storten met Neteller bij Bingocams

Je kunt ervoor kiezen om geld te storten met Neteller bij Bingocams. Dit doe je heel gemakkelijk door naar het menu te gaan waar je geld kunt storten. Hier kun je Neteller aangeven als optie. Geld storten via Neteller kan al vanaf 10 euro en bij eerste storting ontvang je 200 procent bonus speelgeld. Bij een storting van 10 euro ontvang je dus bijvoorbeeld nog eens 20 euro aan speelgeld. Het tegoed staat direct op je account, waardoor je meteen kunt beginnen met spelen.