Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Bingocams voor geld

Bingo spelen en daar nog geld mee winnen ook? Dat kan bij Bingocams. Je kunt hier geld winnen wanneer je bingo scoort op je bingokaart. Hoe kun je op Bingocams voor geld spelen en waar moet je zoal op letten?

Informatie over Bingocams

De website Bingocams is een website waar je online bingo kunt spelen. Net zoals met bingo in een clubgebouw, valt er geld mee te verdienen. Bingocams is een site waar je je gratis voor kunt aanmelden. Je kunt vervolgens spelen voor geld. Het is mogelijk om te spelen met gratis speelgeld dat je via verschillende bonussen krijgt, maar je kunt ook een tegoed storten om zo te spelen voor geld. En wanneer je je webcam activeert, kun je nog meer geld winnen. In iedere speelkamer zit ook nog eens een chatbox, zodat je met je medespelers kunt chatten en leuke, nieuwe contacten kunt opdoen.

Tegoed opwaarderen

Een tegoed opwaarderen op Bingocams heeft meerdere voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld alleen de jackpot winnen wanneer je in de afgelopen maanden geld hebt gestort op Bingocams. Ook kun je natuurlijk meer en langer spelen wanneer je geld stort, dan wanneer je dit niet doet. Je bepaalt zelf hoeveel geld je stort en dit kan ook prima slechts een laag bedrag zijn, zodat je niet te veel risico loopt. Een tegoed storten kan op verschillende manieren.

Eerste stortingsbonus

Stort je voor de eerste keer geld op je Bingocams account, dan krijg je een bonus van 200 procent. Ook wanneer je later geld stort op je account, kun je nog stortingsbonussen krijgen. Deze codes worden via de mail gestuurd, dus zorg dat je dit wel een beetje in de gaten houdt, want je kunt er flink van profiteren.

Geld winnen in een spel

Wanneer je bingo speelt, dan doe je dit natuurlijk vooral voor de gezelligheid, maar het is wel heel mooi meegenomen als je er ook nog eens geld mee kunt winnen. In ieder bingospel kun je op verschillende manieren geld winnen. Zo win je bijvoorbeeld al wanneer je één horizontale, verticale of diagonale lijn hebt. Het bedrag dat je dan wint is doorgaans niet zo hoog. Ook kun je winnen als je de hele kaart vol hebt. Wanneer je dit ook nog eens doet binnen een bepaald aantal ballen, maak je kans op de jackpot. Er zijn zelfs kamers waar je weet dat de jackpot gegarandeerd valt. Hoe meer mensen er meedoen in de bingokamer, hoe hoger het bedrag uiteindelijk wordt dat je kunt winnen. Hoe veel geld je precies kunt winnen op Bingocams? Dat is per bingokamer verschillend. De jackpots kunnen oplopen tot duizenden euro’s.

Win met je webcam

Een leuke functie op Bingocams, is dat je gebruik kunt maken van je webcam. Wanneer je deze activeert, kun je extra prijzen winnen. Zo worden er minigames geactiveerd via je webcam. Ook kun je meer geld winnen wanneer je Bingocams toestemming geeft om je winmomenten te publiceren. Wanneer jij wint en je webcam staat aan, dan kun je extra geld winnen met jouw winmoment. Regelmatig worden er nieuwe spelers geselecteerd die hier geld mee winnen.

Speciale evenementen

Er zijn allerlei speciale evenementen op Bingocams. Deze vinden bijvoorbeeld plaats tijdens de feestdagen. Er zijn ook evenementen die buiten de feestdagen vallen. Tijdens een evenement kun je doorgaans speciale geldprijzen winnen en is het mogelijk dat deelnemen aan het spel minder geld kost dan normaal gesproken het geval is. Ook kun je extra speelgeld krijgen. Het is zeker de moeite waard om hier eens bij aanwezig te zijn.