Bingo voor geld

Online bingo voor echt geld spelen

Bingocams

Bingocams: wat is het en hoe werkt het?
bingocams logoBingocams is een online bingo site, waarbij de speler zich op een interactieve wijze kan onderwerpen aan een virtueel bingospel. Het unieke aan deze website is dat het bingospel wordt gespeeld met toevoeging van de mogelijkheid tot het gebruik van een webcam. Dit onderscheid de site van andere bingosites en maakt het voor vele liefhebbers een aantrekkelijke vorm van virtueel gokken. Hoe bingocams precies werkt, lees je hier.

Bingocams website bezoeken

Hoe gaat het spelen op deze site in zijn werking?

Om te beginnen maakt de geïnteresseerde en potentiële speler een account aan, middels het bedenken en opgeven van een eigen gebruikersnaam, een wachtwoord en enkele aanvullende gegevens. De speler kan vervolgens geld op het account storten, waarna met echt geld bingo te spelen is. Ook is er de optie om de site en de spelen gratis uit te proberen. Het is, zoals bij bijna alle andere bingosites, nodig om een bepaald bedrag in te zetten, wanneer je geld wilt verdienen. Echter, om deze site eerst uit te proberen (is het wat voor jou? Hoe werkt het? Wil je hier in investeren?), kan gebruik worden gemaakt van de gratis optie. Wanneer je tevreden en enthousiast bent geraakt, kun je bedragen naar wens inzetten, waarbij geldt dat hoe meer speelgeld ingezet wordt, hoe groter de (kans op) winst is.

live bingo spelen

Aan wat voor bingospelen kan ik denken?

online bingo spellen van bingocamsBij deze website wordt voornamelijk gebruik gemaakt van het zogenaamd 90 bal bingo spel. Dit spel kan worden gezien als een standaard spel, het 90 bal bingo spel wordt dan ook op vele andere bingosites aangeboden. Toch is er een verschil met andere aanbieders, wanneer het gaat om deze bingosite: omdat gebruik gemaakt wordt van een webcam tijdens het spelen met echt geld, wordt het sociaal contact vergroot, waardoor de spelers nader tot elkaar komen. Vele gebruikers en liefhebbers vinden dit een winst voor de site en prefereren deze vorm van spelen, omdat het gezellig en persoonlijk is. Let wel: het gebruiken van een webcam is niet verplicht, dus mocht je niet gezien willen worden, ook dan is Bingocams.com een mogelijkheid voor virtueel bingo.

Probeer het online bingo spelen nu uit

Regels en veiligheid

De site bingocams.com wordt gezien als een veilige site om bingo te spelen. Er zijn onder andere toezichthouders, ook wel moderators genoemd, die de boel in de gaten en een oogje in het zeil houden. Hierdoor wordt de goede orde en eerlijk spel gewaarborgd. Ook het geld wat kan worden ingezet wordt op een veilige manier in gebruik genomen, zodat de speler altijd eerlijk behandeld wordt. Een andere veiligheidsmaatregel heeft betrekking tot zogenaamd codering. Dit wordt gebruikt tijdens transacties, zoals het geld overmaken: veiligheid wordt zo gegarandeerd, zodat geen enkel risico wordt genomen.

Meteen spelen
Bij deze bingosite kan iedere speler direct, na het aanmaken van een account, aan de slag met het spel: er hoeft niets te worden gedownload, in tegenstelling tot vele andere virtueel bingowebsites. Hierdoor hoef je geen kennis te hebben van software en dergelijke: het spel kan vrijwel meteen worden gestart.


Meld je aan en begin direct met bingo spelen
meteen spelen bij bingocams

Hoe kan ik betalen?

Bingocams.com biedt de mogelijkheid tot het betalen via verschillende betaalwijzen. Het aanvullen en/of vergroten van het saldo op het account op bingocams.com is niet ingewikkeld. Toch houdt de website rekening met bezoekers en spelers die nooit eerder gebruik hebben gemaakt van het opwaarderen van een account en het spelen met echt geld. Daarom is er een handleiding die uitleg brengt over het storten van geld op het bingocams-account.

Het adres waar je moet zijn als je een live bingo ervaring wilt opdoen zonder je huis hoeven te verlaten. Beleef de spanning en de gezelligheid van echt bingo bij Bingocams.

Bingo zalen


Ook online bingo heeft net als een echt bingo evenement, bingo zalen. Ze worden bingorooms genoemd. Je kunt een bingoroom kiezen uit een roomlijst. Je kunt hier precies zien hoeveel spelers actief zijn en wat de prijzen per kaart zijn. Je hebt dus bingo kaarten nodig om te kunnen spelen. Voor ieder ronde start krijg je een minuut de tijd om kaarten aan te schaffen. Je kunt dit ook automatisch door het systeem laten doen. Wil je eerst een kijkje nemen zonder te spelen, dan kan dat ook. Je kunt dan niet meespelen, maar wel chatten met de spelers in de room. Bingocams geeft je ook de mogelijkheid om gratis bingo te spelen. Je kiest je room, je kiest je kaart en doet dan gewoon mee. Houd er wel rekening mee, dat bingo dan geen recht geeft op een prijs. Ook heeft een betalende speler voorrang op een plaats. Komt er een extra speler bij, dan wordt de gratis speler verzocht om de room te verlaten.

Speel nu gratis bij Bingocams, krijg 5 euro gratis bij aanmelding!

Webcam

Wat Bingocams nu speciaal maakt, is de toepassing van de webcam functie. Je krijgt hierdoor het gevoel, dat je speelt in een echt zaal. Tijdens de registratie wordt toestemming gevraagd om jou webcam te koppelen aan je account. Wanneer jij een bingo maakt, gaat deze automatisch open en kunnen je mede spelers zien hoe blij je bent. Uiteraard kan je het webcam ook inschakelen als je gezellig aan het praten bent met je medespelers.

Hiernaast kan je bij Bingocams kans maken op 1000 euro tegoed als je Bingocams toestemming geeft jou live win momenten te gebruiken voor commerciële doeleinden. Elke maand wordt er een prijs verloot onder de deelnemende live win momenten.

Progressieve jackpot

Veel online bingospellen werken met een progressief jackpot. Dat wil zeggen, dat er meerdere spellen zijn gekoppeld aan een groot prijzenpot. Elke keer als er iemand een kaartje aanschaft wordt de hoofdprijs verhoogd. Dit trekt zeker veel spelers aan. De progressieve jackpot gaat er uit als je binnen een aantal getrokken bingogetallen bingo hebt. Lees hiervoor even de spelregels na.
Hoe meer spelers er mee doen hoe hoger uiteindelijk het bonus prijzenpot wordt. Bij Bingocams worden je prijzen opgespaard in je eigen speel portefeuille. Bij een minimum bedrag van 25 euro kan je deze laten uit betalen. Vul hiervoor het aanvraagformulier in onder het knopje kassa.

Soms worden er tijdens het spel extra spelletjes aangeboden. Het zogenaamde chat spel is het meest populair. De beheerder stelt een vraag en de persoon die op de juiste manier het antwoord intypt is winnaar! Je kunt dan bonuspunten verdienen. Deze bonuspunten kunnen omgewisseld worden in tegoed voor nieuwe kaarten. Zie het als gratis bingo, maar dan voor echt geld!
Nieuwsgierig? Open direct een account en laat je verrassen door alles wat Bingocams jou te bieden heeft.

Bezoek Bingocams